Easy Jet suma nou noves connexions des d’Alacant amb França, Suïssa, Regne Unit i República Txeca a partir de març de 2024

Reprodueix vídeo

Easyjet anuncia noves connexions des d’Alacant amb Europa

La presència de Turisme Comunitat Valenciana en la World Travel Market de Londres està donant els seus fruits. La companyia Easy-Jet, una de les principals aerolínies britàniques low cost en tot el planeta, establirà una de les seues bases en l’aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández. Des d’allí posarà en  marxa un total de nou connexions amb quatre països. Regne Unit, França, Suïssa i República Txeca.

En xifres absolutes, les noves rutes permetran l’arribada a Alacant de 125.000 nous passatgers els proper estiu. A més generaran 100 nous llocs de treball des de la seua posada en marxa, en març de 2024.

Les noves rutes uniran Alacant amb Southampton (Regne Unit) i Zurich (Suïssa) a partir del 31 de març de 2024 i Newcastle (Regne Unit), Belfast (Irlanda del Nord), Praga (República Txeca), Lyon, Lile, Nantes i Niça (França) a partir dels mesos d’abril i maig, també de 2024.

Easyjet anuncia noves connexions des d’Alacant amb Europa

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés