EasyJet inaugura la seua base en Alacant i obri deu noves connexions a destins claus en Europa

Reprodueix vídeo

EasyJet inaugura la seua base en Alacant

L’aerolínia britànica esayJet ha elegit la Costa Blanca per a establir la seua nova base d’operacions en l’aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández. Amb un primer vol operat amb un avió i tripulació propis que va enlairar el passat 31 de març amb rumb a Glasgow. Així, la companyia impulsarà deu noves connexions des d’Alacant que ampliaran les seues rutes cap més d’una vintena de destins. I oferirà durant la propera temporada d’estiu un total d’1,5 milions de seients. Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de presentació de la base.

La instal·lació de la nova base obri deu rutes des de la província d’Alacant cap a Southampton, Newcastle, Brimingham i Belfast City, en Regne Unit; Zurich, en Suïssa; Praga, en República Txeca i Lyon, Nantes, Niza i Lille, en França.

Tanmateix, des de la primera ruta entre Alacant i Londres Stansted en 1999, l’aerolínia ha transportat més de 30 milions de passatgers des de i cap a la província. Un fet que ha permès a la Costa Blanca consolidar-se en el top cinc dels destins favorits dels usuaris d’esayJet, procedents, especialment, de Londres, Manchester i Bristol.

Per altra banda, el president Mazón ha anunciat que a finals del mes d’abril la Generalitat, en col·laboració amb la Cambra de Comerç d’Alacant presentarà un estudi de viabilitat respecte a l’ampliació de la segona pista de l’aeroport alacantí.

A la inauguració es va, a més, destapar la foguera dissenyada per l’artista local Sergio Gómez. Que simbolitza l’arribada de la nova base de l’aerolínia britànica i el seu compromís de difondre i promocionar les festivitats locals per Europa.

EasyJet inaugura la seua base en Alacant

Comarcal.TV

EasyJet inaugura la seua base en Alacant

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés