“Eco” d’Ymedio Teatre, una proposta plena de clown i treball gestual posa el fermall d’or a la 38a Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida

Reprodueix vídeo

“Eco” teatre d’objectes i clown en la MIT

Amb els ulls radiants i el somriure ben armat, així van eixir tots els assistents, grans i menuts després de vore “ECO”. Espectacle d’Ymedio Teatre que es va representar al teatre Goya de l’Olleria. Aquesta fou una de les últimes funcions que posava el fermall d’or a la 38a Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida. Certamen que del dijous 9 de novembre al diumenge 12 ha recorregut 21 pobles de la comarca.

“Eco” és el resultat de la investigació sobre les relacions interpersonals.

Ací, en especial, la d’una parella de còmics que porta tota una vida compartint tables d’escenari. Àlex Ramos i Sants Sánchez sostenen a la perfecció tot l’espectacle. Presos d’aquesta situació que es repeteix dia rere dia i front a l’ull crític del públic, ambdós actors demostren la seua mestria en les diferents disciplines amb les que es comuniquen al llarg del metratge. Clown, titelles, teatre d’objectes, parts d’un tota que construeix una història ben armada, amb molta tendresa i sense deixar de costat un ingredient fonamental: l’humor.

Una proposta inclosa a la MIT molt premiada perquè aquesta mostra sempre s’organitza amb molta cura per portar obres de gran qualitat i nivell a cada racó de la comarca. ECO per exemple compta amb un voluminós palmarès. Millor espectacle en Festitíteres Alacant 2022. 2n millor espectacle i millor interpretació en Noctívagos Oropesa 2022. I també First Price, Best Show en Lingener Theo 2023, en Lingen, Alemanya.

Cultura en majúscules per a una Mostra que ja és un referent a nivell nacional. A més del certamen més antic de les arts escèniques valencianes. Un motiu d’orgull per tota la comarca de la Vall d’Albaida del que ja esperem ansiosos la seua trenta-novena edició.

“Eco” teatre d’objectes i clown en la MIT

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés