L’infermer de pediatria Armando Bastida insta a les famílies a educar amb sentit comú al marc de les jornades educatives “Convivim l’Olleria”

Reprodueix vídeo

Educar amb sentit comú

Altra vegada el teatre Goya es va omplir de públic al marc de les Jornades Educatives Convivim l’Olleria 2022. Fou aquest dijous de vesprada amb la conferencia de l’infermer de pediatria, Armando Bastida, gran impulsor i defensor de la criança amb respecte. Una xerrada titulada “Educar amb sentit comú – com educar i no morir en el intent” que es centra en l’etapa en què el bebè passa a ser xiquet o xiqueta amb necessitats ja no sols bàsiques.

 I no van faltar consells per a les famílies com el valor de l’exemple i un exercici d’empatia amb el xiquet. I és que aquesta és una de les èpoques més complicades però també de les més boniques i, sens dubte, clau per a determinar el tipus de persona que seran en un futur.

Armando, es va fer famós amb el seu blog sobre paternitat i actualment a les xarxes té 300.000 seguidors en Facebook i 450.000 en Instagram. Armando també destaca per les seues publicacions com el llibre “Soy papà: guia par cria con sentido común” o el més novedós “Cuentos para criar con sentido común”. Un ponent d’excepció com altres que han format part d’aquestes jornades educatives de l’Olleria.

“Convivim l’Olleria 2022” encara la seua recta final amb tallers per a l’alumnat, per a mares i pares i l’espectacle Pepa Cases “Bésame 2.0”. Una edició que deixa el llistó molt alt.

Així que ens quedem a l’espera de conèixer la programació per al 2023.

Educar amb sentit comú

Comarcal.TV

Educar amb sentit comú

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés