Simat guanya el I Concurs del Cremaet de Xeraco

Reprodueix vídeo

El bar poliesportiu de Simat guanya el I Concurs del Cremaet de Xeraco en categoria tradicional i el bar Cremaet de València s’imposa en categoria creativa

Una costum tan valenciana com l’esmorzar i el cremaet posterior a Xeraco ha tingut fira. El FiesCrem ha omplert d’activitats la platja durant tota la setmana. Una de les més destacades ha estat el Concurs del Cremaet que ja ha proclamat als seus primers guanyadors. El bar poliesportiu de Simat s’ha alçat com el millor cremaet en categoria tradicional i el bar Cremaet de València s’ha proclamat campió de la categoria creatiu. Així ho ha decidit el jurat qui destacava el gran nivell d’aquesta convocatòria. Han participat deu bars/restaurants, cinc en cada categoria.

Ademés, el Centre Cívic de la platja de Xeraco ha sigut l’escenari de la I edició del FiesCrem i d’aquest concurs que ha congregat a més de 200 persones provinents de tota la Comunitat que han pogut provar la coca de dacsa, producte típic de la localitat, i el protagonista del matí, el cremaet.

Finalment, el jurat ha estat compost per Maje Martínez, directora de Continguts de Gastrònoma València; Joan Clement, xef del CdT i membre de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana; Avelino Alfaro, xef i president de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia; Cova Morales, bloguera asturiana de gastronomia i turisme i Mapi Barreres, presidenta de Gastroliva.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés