El Campus d’Alcoi de la UPV desenvoluparà activitats a l’Aula Universitària de l’Olleria gràcies al conveni de col·laboració entre ambdues institucions

Reprodueix vídeo

Conveni de col·laboració entre la UPV i l’Aula Universitària de l’Olleria

El responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries i director de l’Aula Universitària de l’Olleria, el professor Antonio Giménez, ha anunciat a Comarcal TV la imminent posada en marxa de diferents projectes de formació, de divulgació i transferència de coneixements, activitats d’interès general i ponències que el Campus d’Alcoi portarà a la localitat de l’Olleria gràcies a la renovació del conveni entre ambdues institucions, mostra del compromís de la UPV amb l’estudiantat i la societat en general, així com la projecció sobre l’àmbit educatiu i el sector professional de l’entorn més immediat.

La finalitat de l’Aula Universitària de l’Olleria és la promoció i desenvolupament de cursos, beques, activitats de cultura científica, dinamització de projectes locals. Tot això en el marc de l’objecte i finalitats específiques de la Universitat. Així mateix, en funció dels projectes concrets realitzats per l’Aula, podran col·laborar en aquests, altres centres, departaments i instituts.

El projecte compartit entre la UPV Campus d’Alcoi i el poble de l’Olleria dona a la societat l’oportunitat de desenvolupar-se plenament en l’àmbit educatiu i a l’estudiantat de projectar-se professionalment en la demarcació geogràfica de la Vall d’Albaida.

Conveni de col·laboració entre la UPV i l’Aula Universitària de l’Olleria

Comarcal.TV

Conveni de col·laboració entre la UPV i l’Aula Universitària de l’Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés