El Campus d’Ontinyent dona la benvinguda a l’alumnat universitari amb una fira plena d’estands, música i animació

Reprodueix vídeo

El Campus d’Ontinyent dona la benvinguda a l’alumnat universitari

El Campus d’Ontinyent donava aquest dijous la benvinguda a l’alumnat universitari amb la celebració d’una festa de benvinguda. Aquesta ha inclòs una fira amb estands informatius, música i animació. L’activitat desenvolupava de matí al pati de l’aulari nou. I organitzada per la Delegació d’Estudiants amb la col·laboració de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, de la que forma part l’Ajuntament. Així a la mateixa es disposava estands explicatius dels diferents propostes, activitats i convocatòries que tenen previstes per al curs 2023-2024. Dinamitzant-se l’activitat amb un refrigeri amb orxata i fartons, i comptant-se amb música d’una parella de deejays.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acudia a visitar el Campus acompanyat pels regidors Àlex Borrell, Ferran Gandia i Óscar Borrell, sent rebuts pel director del Campus, José Cantó.

Així un dels estands era instal·lat per la regidora de Joventut on, entre altres, s’informava als presents al voltant de les eleccions al Parlament Europeu, dins del projecte “Note” del qual está participant l’Ajuntament.

Els objectius específics del projecte són promoure les eleccions al Parlament Europeu de maig de 2024 per a implicar a la ciutadania. Especialment als joves d’entre 18 i 35 anys en el debat sobre el futur d’Europa, centrant-se en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. El projecte també inclou a Ontinyent accions com producció de podcasts, organització de debats al carrer o una activitat de simulació de les eleccions al Parlament Europeu, entre d’altres.

El Campus d’Ontinyent dona la benvinguda a l’alumnat universitari

Comarcal.TV

El Campus d’Ontinyent dona la benvinguda a l’alumnat universitari

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés