El Centre Cultural La Beneficència acull la primera Jornada de Projectes Culturals Intermunicipals organitzada per la Diputació de València

Reprodueix vídeo

Jornada Projectes Culturals Intermunicipals Diputació

La Diputació de València, a través del Servici d’Assistència i Recursos Culturals (SARC), ha celebrat la primera Jornada de Projectes Culturals Intermunicipals. Una jornada tècnica en la qual han participat una vintena d’alcaldes i alcaldesses. Així com nombrosos representants municipals per a promoure la col·laboració intermunicipal i intercomarcal, compartint, a més, tant despeses com recursos.

El pressupost total de la convocatòria per a 2024 és de 180.000 euros. Diners dels quals es beneficien 14 projectes i aproximadament 130 municipis i 13 comarques. S’impulsa econòmicament així la creació, execució i consolidació de projectes sobre arts escèniques. Tant teatre, circ, dansa i música com arts plàstiques, cinematografia, cultura tradicional i el foment a la lectura.

En la present edició es subvencionen projectes de nova creació com ‘Música en espais històrics, emblemàtics i naturals en la Costera i la Canal de Navarrés’, un projecte que pretén dinamitzar i enfortir l’accés a la cultura musical de set pobles veïns.

A més, es continuen donant suport a projectes “amb solera” com la marató de lectura del Camp de Túria i la Regió muntanyenca, i una nova edició de ‘Contes a la fresca’ de la Vall d’Albaida, entre altres.

Esta iniciativa de la Diputació ja acumula una inversió de 508.000 euros i la implicació de 162 dels 266 municipis de la província de València.

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés