El centre d’Estimulació Primerenca de Xàtiva es trasllada al carrer Botigues mentre duren les obre de reforma i accessibilitat de la instal•lació al carrer Músic Fayos

Reprodueix vídeo

El centre d’estimulació primerenca de Xàtiva s’ha traslladat al carrer Botigues mentre duren les obres de reforma de l’edifici del carrer Músic Fayos 20.

Per aquesta raó, el nou emplaçament s’ha adaptat a les necessitats del servei. Compta amb una sala de fisioteràpia, sales d’estimulació, logopèdia, sala de reunió, despatx de direcció i un bany adaptat.

Així mateix, entre el personal laboral del servei es troben una logopeda, una fisioterapeuta, tècnics d’atenció primerenca, una psicòloga-pedagoga i també una terapeuta ocupacional.

Les noves obres s’estima que tinguen una durada de cinc mesos,  compten amb un pressupost de 155.500 euros i estan finançades la Generalitat Valenciana.

L’objectiu es millorar l’ús de l’edifici a través de la col·locació d’un ascensor.  A més a més, també es col·locarà paviment antilliscant, es construiran cambres perimetrals amb aïllament, es canviarà el fals sostre amb aïllament tèrmic, així com la fusteria exterior per millorar l’eficiència energètica. També s’agruparà l’aire condicionat i la ventilació i es faran tasques de fusteria interior ignífuga junt amb altres d’execució d’acabats en instal·lació elèctrica, d’alarma d’incendis o pintura.

El passat any 2021 un total de 130 xiquets i xiquetes van utilitzar aquest servei, un 35% més respecte a l’any anterior.

Centre d’Estimulació Primerenca Xàtiva al carrer Botigues

Comarcal.TV

Nova ubicacio Centre Estimulació Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés