El CF Gandia aconsegueix l’ascens a Tercera Divisió després del 0-1 en la pròrroga amb gol del juvenil Pere Marco davant el Bunyol

Reprodueix vídeo

Gandia es de Tercera Divisió

Alegria desbordant a l’estadi de Quart de Poblet en l’any del 75 aniversari del club. El CF Gandia ha fet història.

El primer equip aconseguia l’ascens a Tercera divisió nacional després d’enfrontar-se el passat dissabte al Bunyol i guanyar amb un gol en la pròrroga de Pere Marco.

1.800 aficionats de tots dos equips es donaven cita per a gaudir del que va ser una trobada intensa. 90 minuts de joc en els que cap dels dos foren capaços d’estrenar el marcador.

En la primera part, els de Ferrandis  va tindre una ocasió de gol en el minut 34, amb una pilota que Mauro va rematar però que el porter bunyoler va poder traure amb el pit.

No obstant això, les dues primeres ocasions de gol van ser per a l’equip local que, ja en la segona part, jugava amb més intensitat fins que en el minut 90, arran d’un corner, el Gandia va tindre la seua segona ocasió truncada per la defensa del Bunyol que buidava la pilota sota els pals de la porteria.

Amb el marcador igualat a zero arribava el temps de la pròrroga i el màgic minut 104 que feia protagonista a Pere Marco, del Juvenil, que va cabotejar un centre des de la banda i anotava el 0-1.

Un gol que va ser protestat pels jugadors del Bunyol en interpretar que va poder estar en fora de joc.

Però els blanc-i-blaus ja havien fet història i resistint els atacs del rival complien amb la seua il·lusió de pujar a 3r RFEF.

Un somni convertit en realitat després que el club va estar afonat en segona regional i en risc de desaparició.