El Clúster Tèxtil d’Ontinyent promou una expedició de 12 empreses a la fira ITMA de Milà

Reprodueix vídeo

El Clúster Tèxtil d’Ontinyent promou expedició fira ITMA de Milà

El Clúster Tèxtil d’Ontinyent promou una expedició de 12 empreses a la Fira ITMA, (International Textile Machinery Asociation) la fira de maquinària tèxtil, matèries primeres, teixits i confecció de major rellevància a nivell mundial. ITMA se celebra des de 1951 a ciutats d’Europa i Xina, tenint lloc en esta ocasió a Milà, Itàlia, del 8 al 14 de juny.  L’expedició forma part del conveni d’impuls al Clúster signat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL,  que es renova per un any més amb un finançament de 60.000 euros del consistori ontinyentí.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i membres de l’equip tècnic d’ATEVAL acompanyaran a les empreses.  Aquesta cita des del proper dilluns a la ciutat italiana, on romandran durant dos dies. Les empreses participants seran Cañete SA, Casa Mediterranea, Cortadores Textiles, Cotoblau, Gonzalo Ferri, Manterol, MLS Textiles 1992, Megapunt, Nueva Textura, Recuperados Llácer, Textils Mora i Visdeltex.

A més com a novetat en aquesta edició, ITMA habilitarà un nou espai dedicat a estructures de reforç tèxtil per a materials compostos. Finalment el lema de l’edició és “Pivotant cap a la transformació digital i la circularitat” amb 4 eixos principals d’actuació. Innovació en fibres tèxtils amb les quals fer materials avançats i tèxtils tècnics polivalents. Innovacions tecnològiques en els processos de producció tèxtil de fabricació i confecció. Digitalització dels processos en la indústria tèxtil que aporten un impacte positiu en la cadena de valor. Efectivament ús de materials sostenibles i processos circulars que contribuïsquen a l’expansió i al desenvolupament sostingut del sector tèxtil. Així es comptarà amb més de 1300 expositors de 42 països que ocuparan 12 pavellons del complexe d’exposicions Fera Milà Rho.

El Clúster Tèxtil d’Ontinyent promou expedició fira ITMA de Milà

Comarcal.TV

El Clúster Tèxtil d’Ontinyent promou expedició fira ITMA de Milà

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés