El col·legi de Bocairent es concentra per la paralització de les obres i les males condicions en què es desenvolupen les classes

Reprodueix vídeo

Concentració CEIP Lluís Vives de Bocairent

La comunitat educativa del CEIP Lluís Vives de Bocairent ha dit prou. La paralització de les obres de construcció del nou col·legi, que començaren fa tres anys, ha mobilitzat a les famílies, direcció, docents i inclús l’Ajuntament. Tots han decidit concentrar-se cada divendres a les portes del col·legi per denunciar les pèssimes condicions en què estan desenvolupant-se les classes.

Les obres de reforma i ampliació començaren en desembre de 2020 i contemplaven dues fases: una per a la construcció d’un nou aulari d’infantil i menjador i altre per a la rehabilitació integral de l’edifici de primària, la construcció d’un gimnàs i també la renovació del pati i pistes esportives. Després de quasi tres anys només s’ha executat la primera fase, un retard que va motivar la rescissió del contracte el passat mes de juliol per part de l’Ajuntament que treballa per licitar de nou el projecte el més aviat possible.

Els alumnes de primària porten dos anys en aules prefabricades instal·lades en la zona d’infantil que no reuneixen les condicions adequades per a la docència. S’han quedat, per exemple, sense pati per a realitzar Educació Física i tampoc tenen gimnàs.

Una situació que s’ha de revertir, motiu pel qual els concentrats reclamen celeritat a tots els estament públics.

Concentració CEIP Lluís Vives de Bocairent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés