El compositor italià Christian Lavernier i la jove Aida Alonso obrin aquest divendres el XXI Festival de Guitarra Luys Milán d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

XXI Festival de Guitarra Luys Milán Ontinyent

Christian Lavernier, Aida Alonso, David Fons i el propi Rubén Parejo són els quatre músics de primer nivell protagonistes del vint-i-unè Festival de Guitarra Luys Milán d’Ontinyent. Enguany, aquest festival que tot amant de la cultura espera quan arriba la recta final de l’any inclou dos concerts.

El primer dels concerts serà aquest divendres 10 de novembre a les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Divendres 22 de desembre al mateix espai i hora tindrà lloc el segon concert on el viola David Fons tornarà a Ontinyent.

El festival, organitzat per Ad Libitum compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i Caixa Ontinyent i l’esponsorització de Seguros Francés.

Pel que fa a les peces, Aida Alonso interpretarà, entre altres, vàries obres del mestre Albéniz. Per la seua banda, Rubén Parejo a la guitarra i David Fons amb la viola seran els encarregats de fer sonar obres tan mítiques com “Pantomima i Danza ritual del fuego” de Manuel de Falla o “Suit once upon a time” del compositor i director Ennio Morricone.

XXI Festival de Guitarra Luys Milán Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés