El concurs i ball de disfresses de Canals, es celebren amb èxit de participació i originalitat en les vestimentes

Reprodueix vídeo

Canals disfruta amb el seu concurs i ball de disfresses

Després d’haver-se de suspendre actes com la nit de les paelles a causa de la pluja, l’oratge finalment respectava la Fira de Canals en la jornada del dissabte 16 de setembre. El veïnat tenia ganes de festa, d’una de les nit més divertides i més participatives; el concurs i ball de disfresses, que com sempre omplin d’enginy Canals, on la gent s’ho treballa de valent.

I així va ser! Però abans d’anar amb els premiats, fem un repàs de tot el que vam veure… perquè podran comprovar que la deliberació no fou gens fàcil.

Capitans Pescanova, una família grangera o el mític programa Grand Prix amb una de les proves més divertides. Molta imaginació per a representar la creïlla de joguet més famosa o els símbols del mapa de l’oratge. Tots, des dels bebès fins els més grans participen de la festa, bona mostra d’axiò és aquesta comparsa d’apicultors amb les seues abelles.

Canals també rep visitants aquesta nit que gaudeixen de la tradició local.

La desfilada va seguir amb disfresses ben originals com aquest convit de pastís les infusions o els ancians i les animadores.

Mentre, el veïnat fa les seues apostes.

La temàtica va ser ben variada; des d’aquest “¿Quién es quién?” fins la crítica social del país amb les jugadores de la Selecció Femenina o la representació d’altre dels nostres esportistes guanyadors.

Finalment aconseguien primers premis “Dama y vagabundo” en la categoria infantil individual; “Recordant vells temps” en adults i “Perrito caliente” en la familiar. I pel que fa als premis grupals, el primer infantil va ser per a “Woman Waters” i el de grup per a “Com música si te casas la cagas”.

Canals disfruta amb el seu concurs i ball de disfresses

Comarcal.TV

Canals disfruta amb el seu concurs i ball de disfresses

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés