El conegut comunicador Pedro Morata condueix el programa de Canals Ràdio ‘Per Pilotes’, en directe, des del Centre Cultural Calixte III

Reprodueix vídeo

Pedro Morata en Canals

El passat divendres 20 d’octubre, el conegut comunicador Pedro Morata va visitar la localitat de Canals. Va estar convidat per l’equip del programa “Per Pilotes” de la ràdio local.

Així que fidel a la seua paraula, puntual a les 20h arribava el comentarista al Cultural Calixte III per a participar en directe a l’espai esportiu de Canals Ràdio. Un esdeveniment preparat on els assistents tingueren l’oportunitat de fer les seues preguntes a Morata.

Uns orígens humils que li han conferit un estil periodístic únic i que respon al nom del programa que el mateix dirigeix a Ràdio Marca, “Sin ataduras”. Programa que es pot veure i escoltar cada dilluns a les 15h, en directe, a Comarcal TV. 

Pedro Morata també col·labora a Gol TV. A més, és el fundador i propietari del portal yosoynoticia.es, dedicat a esports minoritaris i a esportistes amb grans històries humanes de superació.

La visita de Morata a Canals va estar una gran oportunitat per a tots els amants de la ràdio i del periodisme per a conèixer de prop a un dels professionals més reconeguts del sector i per a gaudir d’un programa de ràdio en directe.

Pedro Morata en Canals

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés