El Consell acorda una reducció del 47% del personal eventual de la Generalitat

Reprodueix vídeo

El Consell acorda una reducció del 47% del personal eventual

El Consell ha acordat la culminació del procés de disminució d’alts càrrecs i personal eventual i completa així el seu compromís de reducció de despesa política. Així la xifra de personal eventual o assessors passa dels 116 del Botànic als 61 de l’actual Consell. Açò suosa un estalvi de 13,2 milions que s’uneixen als prop de 7 milions que comporta la reducció d’alts càrrecs.

Merino ha recordat que el Consell finalment està format per una presidència, nou conselleries, deu sotssecretàries, 26 secretaries autonòmiques i 75 direccions generals.

La portaveu també ha informat que el Ple del Consell ha aprovat l’avantprojecte de llei de mesures fiscals. Ha destacat la inclusió de la rebaixa fiscal per a les classes mitjanes i baixes sobretot en l’IRPF. Ací s’introdueix sis deduccions fiscals a l’hora d’efectuar despeses necessàries com pròtesis visuals, dentista o pràctica esportiva que suposaran un estalvi aproximat de 180 milions d’euros per a tots els valencians.

També s’uneix la rebaixa en l’Impost de Transmissions Patrimonials, una reducció del 8 al 6% i del 6 al 4% per accedir a la compra d’un habitatge habitual per a determinats col·lectius com els menors de 35 anys, famílies nombroses o dones víctimes de violència de gènere.

El Consell acorda una reducció del 47% del personal eventual

Comarcal.TV

El Consell acorda una reducció del 47% del personal eventual

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés