El Consell prorroga la reducció del 50% als preus del transport i la vigència de l’Abonament Temporal Gratuït per als menors de 31 anys

Reprodueix vídeo

Pròrroga per a les ajudes al transport públic

El Ple del Consell ha acordat aprovar dos decrets lleis per a prorrogar la reducció del 50% en el preu dels abonaments i títols multiviatge del transport públic de titularitat de la Generalitat i la gratuïtat per a joves menors de 31 anys.

Aquestes mesures s’aplicaran tant als serveis de transport públic gestionats directament per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Entre els que es troben les línies interurbanes i el sistema TRAM de Castelló. Com als gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat i per la Autoritat del Transport Metropolità de València. Per als que ja s’han dictat les corresponents resolucions.

La reducció del 50% del preu dels abonaments de transport i títols multiviatge es prorroga fins el 31 de gener de 2024 i els títols adquirits en el nou període podran ser utilitzats fins el 29 de febrer de 2024, mentre la gratuïtat per als menors de 31 anys s’estén durant els cinc mesos que resten de 2023.

Pròrroga per a les ajudes al transport públic

Comarcal.TV

Pròrroga per a les ajudes al transport de la GVA

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés