El control d’accés telemàtic habilitat en juliol i agost consolida la desmassificació del Pou Clar d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

S’ha protegit el paratge

El sistema de control d’accés telemàtic al Pou Clar d’Ontinyent posat en marxa per tercer any consecutiu als mesos de juliol i agost, ha consolidat la desmassificació de visitants al paratge.

Dels 62 dies amb restriccions només en 33 dels 62 dies, el 53%, s’ha completat l’aforament màxim diari. Aquest és de 450 persones.

En 27 dies va haver entre 400 i 449 reserves i en 2 dies fou inferior a 400.

El sistema introduït per fer complir l’ordenança de protecció del paratge i evitar les massificacions finalitzava la passada setmana. Des de l’1 de setembre es pot accedir sense haver de fer reserva prèvia.

Quant a la procedència dels visitants, el grup més nombrós és el procedent d’Ontinyent, seguits d’altres localitats veïnes i de la resta de la Comunitat Valenciana, especialment la província d’Alacant.

També destaquen d’altres indrets d’Espanya, en especial Múrcia, Madrid, Castella la Manxa i Catalunya.

Entre els estrangers s’ha comptat amb un prop d’un centenar de visitants liderat per francesos, seguits d’alemanys i holandesos.

Quant a l’estacionament cada volta la gent està més conscienciada i entén millor que la zona habilitada és el poliesportiu, tot i que han hagut algunes sancions a persones que han fet cas omís de la normativa vigent.

S’ha protegit el paratge

Comarcal.TVS'ha protegit el paratge

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés