La Generalitat programa actes culturals i festius en tota la Comunitat Valenciana per a celebrar el 9 d’Octubre

Reprodueix vídeo

El dia dels valencians

La Generalitat Valenciana ha presentat la imatge institucional del 9 d’Octubre amb la presència del secretari autonòmic de Promoció Institucional Comunicació i Prospectiva, Alfred Boix i la directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, que ha presentat les activitats programades enguany per la Generalitat.

Els actes programats amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre del 2022 pretén valorar les festes i fer costat al sector cultural.

La celebració d’enguany coincideix amb el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia.

Un poble que, de nord a sud, mostrarà nombroses tradicions de la Comunitat Valenciana que mostraran la diversitat cultural que ens caracteritza.

La imatge seleccionada també evoca l’entrada de Jaume I a València el 9 d’Octubre de 1238 i és un cartell realitzat pel dissenyador Ibán Ramón.

La proposta gràfica presenta el casc i la cimera amb la figura del drac mitjançant una representació contemporània i una retolació tipogràfica que remet a la modernitat valenciana del segle XX i al pintor i cartellista valencià Josep Renau.

També el marc de la celebració del 9 d’octubre, cal recordar que des d’aquest dissabte, 1 d’octubre, la ciutadania podrà gaudir de jornades de portes obertes.

El dia dels valencians

Comarcal.TV

El dia dels valencians

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés