La Generalitat programa actes culturals i festius en tota la Comunitat Valenciana per a celebrar el 9 d’Octubre

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

El dia dels valencians

La Generalitat Valenciana ha presentat la imatge institucional del 9 d’Octubre amb la presència del secretari autonòmic de Promoció Institucional Comunicació i Prospectiva, Alfred Boix i la directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, que ha presentat les activitats programades enguany per la Generalitat.

Els actes programats amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre del 2022 pretén valorar les festes i fer costat al sector cultural.

La celebració d’enguany coincideix amb el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia.

Un poble que, de nord a sud, mostrarà nombroses tradicions de la Comunitat Valenciana que mostraran la diversitat cultural que ens caracteritza.

La imatge seleccionada també evoca l’entrada de Jaume I a València el 9 d’Octubre de 1238 i és un cartell realitzat pel dissenyador Ibán Ramón.

La proposta gràfica presenta el casc i la cimera amb la figura del drac mitjançant una representació contemporània i una retolació tipogràfica que remet a la modernitat valenciana del segle XX i al pintor i cartellista valencià Josep Renau.

També el marc de la celebració del 9 d’octubre, cal recordar que des d’aquest dissabte, 1 d’octubre, la ciutadania podrà gaudir de jornades de portes obertes.

El dia dels valencians

Comarcal.TV

El dia dels valencians

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés