El Festillop sedueix a totes les edats amb l’actuació de 15 grups

Reprodueix vídeo

El Festillop de Villalonga sedueix al públic de totes les edats amb l’actuació de 15 grups i dj’s en tres escenaris diferents

El Festillop ha tornat a Villalonga després de dos anys de pandèmia. El dissabte 21 de maig es celebrava la quarta edició amb tres escenaris: el Llopet, el Festillop i el Prosonik. Passaren 15 grups locals i autonòmics que oferiren música infantil, rock i remember a gust de tots els públics. Un recinte, al polígon industrial, darrere de Vicky Foods, que va comptar amb tot el necessari per no haver d’eixir i amb les associacions festers del municipi oferint menjar i beguda.

I efectivament pel Festillop va passar tot el món, això sí pel matí va haver un ambient més familiar. Per tan sols 3 euros l’entrada infantil, els menors de 14 anys van gaudir, entre altres activitats, d’inflables aquàtics on refrescar-se en un dia de  molta calor, van rebre la visita dels personatges d’Star Wars i per l’escenari Llopet van passar Dani Miquel i Trobadorets.

Els següents en actuar serien Don Zikuta i darrere d’ells “Tenda” de València capital i d’estil pop-rock.

Reacció i El Estupendo i la resta de dj’s farien ballar al públic fins altes hores de la matinada. Des de l’organització que asseguren que aquest va ser un dia per al record agraeixen el comportament. També es demana bon rotllo de tots els assistents i la professionalitat dels grups i dj’s a les seues sessions. Així que podem afirmar que el Festillop 2022 fou tot un èxit.

El festival també va comptar amb “tardeo” amb l’actuació de grups locals com Velvet, Batecs o Waelectric. Ja per la nit s’instal·laria la festa amb els caps de cartell a l’escenari principal i el Prosonik com el punt remember.

A les onze i mitja, encetaria els directes el grup Llicsons que porten ja 22 anys de trajectòria brindant al seu públic el millor rock dels 60, 70 i 80 això sí, en valencià.

Com diu l’alcalde, de segur que el Festillop es consolidarà com un festival de referència a la Safor.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés