El Festival Nits al Castell de Xàtiva tanca la seua 23a edició amb una mitjana del 92% d’ocupació

Reprodueix vídeo

Èxit Nits al Castell Xativa

El Castell de Xàtiva ha estat escenari un any més de les actuacions que han compost la XXIII edició del Festival Internacional Nits al Castell.

Des de l’organització destaquen que el balanç és molt positiu, ja que per la fortalesa han passat més de 2.500 persones amb una mitjana de 92% d’ocupació en els seus cinc concerts.

Rafael Álvarez «El Brujo» va ser l’encarregat d’obrir aquesta edició amb el seu espectacle «Mester de algarabía. El collar de la paloma, historias de ayer y de siempre». Una obra original i exclusiva per a obrir boca. Va seguir el tour acústic de Víctor Manuel per celebrar el seu 75º aniversari. El cantautor i productor asturià va portar a Xàtiva l’espectacle «La vida en canciones. El escenario todo lo cura», amb el qual va recordar tota la seua trajectòria.

A meitat de juliol, el Castell va albergar el concert de la portuguesa Dulce Pontes, qui va presentar el seu nou disc «Perfil». Després de més de tres dècades de recorregut amb el fado, l’artista ha mesclat la música popular portuguesa amb el jazz i la música llatina en aquesta nova proposta.

Així mateix, el plat del 23 de juliol va estar compost per un doble concert, en aquest cas ofert per Depedro i Sandra Monfort.

Finalment, el tancament del Festival va córrer a càrrec d’un home de casa que no necessita presentacions. Pep Gimeno «Botifarra», pregoner per excel·lència de la cançó tradicional valenciana, va tancar el cercle amb l’espectacle «El collar de la mediterrània”.´

Un Festival que ha necessitat d’un equip de més de 90 treballadors.

Comarcal.TV

Èxit Nits al Castell Xativa
Èxit Nits al Castell Xativa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés