El Festival Ontijazz portarà a Ontinyent a la portuguesa Sofía Ribeiro i a la “Plena 70 Salsa Orchestra”

Reprodueix vídeo

Presentació Ontijazz

El Festival Ontijazz arribarà aquest mes de juliol a la seua XV edició amb dos destacats concerts a l’aire lliure, en plena Plaça de la Concepció. Amb la cantant portuguesa Sofia Ribeiro i el seu trío, i amb la “Plena 79 Salsa Orchestra”.  El festival, tindrà lloc els dijous 20 i 27 de juliol. És una iniciativa organitzada l’acadèmia de música Ad Libitum. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i diverses entitats, que als últims anys s’organitza en homenatge a un dels seus impulsors, Luis Martínez, i que s’inclou també a la programació de “Cultura de barri”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, posava en valor un festival ja referent a la programació cultural del mes de juliol.

Així, el proper dijous 20 de juliol, a les 22:30, actuarà Sofia Ribeiro Trio. Un conjunt navega entre les harmonies del jazz, els ritmes del Brasil i les sonoritats de Portugal. En una proposta plena de sensibilitat i virtuosisme.

La segona actuació serà el 27 de juliol al mateix lloc i hora, Plaça de la Concepció a les 22:30. En esta ocasió amb la “Plena 79 Salsa Orchestra”.

Així, el seu repertori està format per composicions originals, arranjaments de temes tradicionals i versions de clàssics de la salsa dura dels 60 i 70.

A més a més, cadascún dels establiments participants (Wait, el Taulell, Màgic i Roma) oferirà un menú i oferta gastronòmica al mateix preu de 33 euros, amb 3 entrants i un plat principal, a la zona preferencial de la safata, en primera fila de l’espectacle.

Per a les nits d’Ontijazz és recomanable fer reserva prèvia.

Presentació Ontijazz

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés