El Fons Valencià obri el període d’inscripcions

Reprodueix vídeo

El Fons Valencià per la Solidaritat obri el període d’inscripcions fins al 12 de juny perquè personal tècnic municipal realitze voluntariat internacional.

El Fons Valencià per la Solidaritat ha obert el termini d’inscripció, el qual finalitza el 12 juny, per a cobrir 24 places de voluntariat internacional. Tot aço junt amb la cooperació tècnica a municipis de Bolívia, l’Equador i el Salvador. Aquest projecte, denominat “Especialista Municipal Voluntari/ària” està enfocat a personal tècnic especialitzat d’ajuntaments i mancomunitats que formen part del Fons Valencià. També a persones tècniques municipals de qualsevol altre ajuntament o mancomunitat no integrat en el Fons. Açò, sols que estiguen empadronades a un municipi adherit al Fons. Les places que s’ofereixen es concentren en la seua majoria en l’àmbit de la igualtat, joventut, turisme, desenvolupament local, música i gastronomia, i totes les despeses ocasionades com a conseqüència del voluntariat estan cobertes.

Les persones interessades han d’omplir un formulari de sol·licitud i signar un certificat de condicions i deures, així com enviar tota la documentació a oficina@fonsvalencia.org indicant en l’assumpte el nom del projecte, el número plaça de voluntariat a la qual aspira i els noms i cognoms. Posteriorment es realitzarà un procés de selecció. Tota la informació al voltant del projecte “Especialista Municipal Voluntari/ària” es pot trobar al web www.emvfonsvalencia.com

El projecte compleix 10 anys des de la seua primera edició i es reprèn després d’ajornar-se en els anys 2020 i 2021 com a conseqüència de la pandèmia. Des dels seus inicis ha comptat amb un total de 65 persones voluntàries.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés