El II Festival de Primavera d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

El II Festival de Primavera d’Ontinyent

Ontinyent reprèn els propers 3 caps de setmana el seu “Festival de Primavera”, posat en marxa per l’Ajuntament amb la col·laboració de Comerç In i SOC Ontinyent Comerços i Serveis per tal d’impulsar l’economia i la cultura locals, que viurà així la seua II edició i que comptarà amb diferents activitats de teatre, dansa i animació de carrer.

Una campanya que va acompanyada d’una decoració especial.

El Festival s’enceta el dia 15 d’abril des de les sis de la vesprada amb dansa al carrer a càrrec del Ballet Òpera en tres espais diferents amb tres tipus d’estil de ball a més de tallers per a xiquets i de la mà de l’associació SOC estarà la fira “Exposerveis”.

El 22 d’abril hi haurà teatre al carrer amb l’espectacle “On the Road” de “La Companyia de Row” amb 3 espais de microteatre al llarg del carrer Martínez Valls en diferents horaris. A més al pàrquing de la Sala Gomis hi haurà “música jove” i inclourà l’actuació d’un dj i discomòbil.

Finalment divendres 28 i dissabte 29 Comerç In ha preparat una festa amb animació infantil, música i regals per als clients.

3 caps de setmana replets d’activitats per a projectar el comerç, els serveis, l’hostaleria i la cultura a la ciutat.

El II Festival de Primavera d’Ontinyent

Comarcal.TV

El II Festival de Primavera d’Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés