El Jardí de la Pau serà l’escenari un any més del festival Al Ras i la plaça de la Seu del teatre i el Festival de la Cançó durant la Fira de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Música i teatre per a la Fira de Xàtiva

Queden només uns dies perquè Xàtiva alce el teló de la seua Fira d’Agost. Una fira on, com ja és tradicional, la música, el teatre i la cultura són part fonamental de la seua voluminosa programació comptant, a més, amb espais escènics propis.

El Jardí de la Pau serà el punt de referència de la gent jove amb la celebració un any més del festival Al Ras. L’espai comptarà amb tres nits de dj’s, 15, 15 i 19 d’agost on els artistes locals delectaran als assistents amb música electrònica, reggaeton i hits dl moment.

El dia 16 d’agost hi haurà una nit de grups, amb la participació de Tito Pontet i Pedrà. Tito Pontet és un grup de música jamaicana i llatina nascut a l’Alcoià i el Comtat. La composa  10 integrants i amb tints de brass band, encapçalat per l’energètica Alba Terol, i amb ritmes de cúmbia, reggae, calypso ska, mambo, salsa a més d’altres estils musicals principalment herència del continent africà i d’Amèrica Llatina. Pedrà, d’altra banda, es creà en 2009 de la mà de músics experimentats de Plasencia (Càceres). Amb la intenció de fer un tribut digne a Extremoduro des del respecte i l’admiració cap a la banda.

El dia 17 tindrà lloc l’espectacle Space Elephants i el 18 tornaran a ser protagonistes els grups de música. Participarà d’una banda Blackout, un enèrgic i talentós grup de rock que ha captivat audiències de totes les edats. Té un estil únic i  passió per les versions en espanyol de clàssics del rock dels anys 80, 90 i també 2000. D’altra banda, Sin Complejos és una banda de pop-rock que versiona els temes més escoltats del gènere. Des dels actuals fins als millors clàssics.

L’obertura de portes en aquest espai tindrà lloc a les 23:30 hores, i es podrà gaudir de les actuacions des de les 00:00 fins les 3 de la matinada.

I passem a l’espai de la plaça de la Seu, centre de l’activitat teatral durant la fira a més del Festival de la Cançó. Totes elles s’iniciaran a les 23 hores.

La vintè-sisena edició del Festival de la Cançó, que tindrà lloc el primer dia, 15 d’agost. Estarà protagonitzat per Musicants, qui presentarà el seu nou treball “Mar de vides” amb influències de la Mediterrània i compost per la barreja de diversos llenguatges musicals provinents dels països banyats per aquest mar.

El dia 16 serà el torn de l’espectacle «Waterloo», amb Carles Alberola. Teatre en valencià que viatja amb el temps amb el desig de donar veu als que ja no hi són. La cita per al dia 17 d’agost serà «Els villalonga». Una comèdia familiar interpretada per Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó en la qual un cognom d’alta burgesia és protagonista de la trama.

El dia 18 serà el torn de la comèdia per a tots els públics «Empoderadas. Si no sufro no estoy tranquila», amb Ángela Conde i Paloma Giménez. Tancarà aquest espai la comèdia «Baby boom. El musical del destape», previst per al dissabte 19 d’agost, i amb un elenc compost per Alexandra González, Toni Sanz, Mònica Vives, José García, Anna Alborch i Rubén Montañá.

Música i teatre per a la Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Música i teatre per a la Fira de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés