El Mercat de Nadal de comerç locall d’Ontinyent s’amplia aquest any a dos caps de setmana

Reprodueix vídeo

Ampliació Mercat de Nadal d’Ontinyent

El cap de setmana del 15 al 17 de desembre i també el del 22 al 24 de desembre el comerç serà protagonista a la Plaça de la Concepció amb el “Mercat de Nadal”. Una iniciativa que ja va viure l’any passat la seua primera edició i que aquest any amplia els seus dies. Tot amb l’objectiu de potenciar el comerç local durant els dies previs al Nadal.

Així, el Mercat de Nadal s’ubicarà un any més a la Plaça de la Concepció i comptarà amb una estètica molt atractiva, amb casetes de fusta i alhora elements decoratius. La intenció és emular l’ambient nadalenc dels països del nord d’Europa. Una idea que dóna protagonisme als establiments locals i que, tanmateix complementarà a la perfecció la programació d’Ontinyent il·lusiona, que es presentarà els propers dies.

Els comerços i establiments d’Ontinyent que estiguen interessats poden presentar la seua sol·licitud a través del Registre General de l’Ajuntament d’Ontinyent. El termini finalitza el dia 1 de desembre de 2023. Al tractar-se d’una activitat durant dos caps de setmana consecutius serà obligatòria la participació els dos caps de setmana.

El nombre màxim d’expositors és de 16, en funció de la capacitat de l’espai destinat a l’activitat. Els establiments seran seleccionats per ordre d’entrada de la sol·licitud fins esgotar el nombre de places disponibles. La sol·licitud de participació pot descarregant-se al web www.ontinyent.es, on també es poden consultar les bases.

Ampliació Mercat de Nadal d’Ontinyent

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés