El Ministeri publica la resolució definitiva de la subvenció de 2,6 milions per a la remodelació de la piscina coberta d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Resolució per a la subvenció de la piscina coberta d’Ontinyent

La Direcció General d’Agenda Urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya ha publicat la resolució definitiva de la subvenció de 2’6 milions d’euros de fons europeus per a la remodelació de la piscina coberta d’Ontinyent. En concret, la xifra atorgada és de 2.651.777’10 euros. Tot aixó dins del marc del programa Next Generation de la Unió Europea.

Tanmateix aquesta és la major subvenció europea directa mai aconseguida a la ciutat que permetrà un estalvi energètic del 80% en energia primària no renovable. A més el projecte fou un dels 173 seleccionats d’entre els més de 1000 presentats. Així que les obres comencen a partir de l’estiu de 2024 i s’aprofitarà per a donar noves funcionalitats a aquest espai, com l’ampliació del got de la piscina i que permetrà homologar-la per a competicions oficials.

En concret, l’avantprojecte de l’actuació presentat per l’arquitecte Baldo Moliner planteja una millora de l’aïllament de tot l’edifici. La millora de les instal·lacions de climatització, ventilació i calefacció. També la implantació d’un sistema de control automatitzat; rehabilitació de les quatre façanes mitjançant proteccions bioclimàtiques; creació d’una doble pell amb vegetació que embolica tota l’actuació; així com un hivernacle adossat; i també la millora integral dels vestidors i sales de treball.

El cost total de l’actuació és de 3’62 milions, dels que l’Ajuntament haurà d’aportar 968.000 euros, venint la resta de la subvenció europea.

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés