El Ministeri reconeix la tasca d’Ontinyent en l’impuls a les comunitats energètiques amb una subvenció de 80.000 euros

Reprodueix vídeo

Subvenció per impulsar les comunitats energètiques

El Ministeri per a la Transició Ecològica ha reconegut la tasca d’Ontinyent en l’impuls a les comunitats energètiques. Ho ha fet amb una subvenció de 80.000 euros atorgada al marc del programa #CEOFICINAS de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia d’Espanya (IDAE). Un programa finançat amb fons europeus “Next Generation”.

El treball fet en esta matèria des de l’Oficina d’Economia Verda ha servit de germen per a la presentació des de l’Ajuntament d’un projecte que tindrà un cost total de 121.000 euros. I que permetrà comptar a la ciutat amb els serveis d’una Oficina de Transformació Comunitària als serveis que s’han vingut prestant també en esta matèria des de l’Oficina d’Economia Verda.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, destacava la “fita” que suposa  esta subvenció ja que és l’única l’entitat pública valenciana en aconseguir-ho. I, a més, una de les 10 d’Espanya amb menor xifra d’habitants d’entre les beneficiàries.

L’Oficina de Transformació Comunitària (OTC) a Ontinyent s’implantarà en dues fases.

Sayo Gandia tenia paraules d’agraïment per al treball del departament de Medi Ambient i per al suport de l’IDAE al projecte.

L’Oficina de Transformació Comunitària és un projecte que es desenvoluparà entre aquest setembre de 2023 el proper setembre de 2025.

Subvenció per impulsar les comunitats energètiques

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés