El Museu de Nino Bravo en Aielo tanca dos mesos per a traslladar-se a l’Ateneu de València on s’obrirà la major exposició mai vista sobre l’artista

Reprodueix vídeo

L’exposició més completa de Nino Bravo a València

El Museu de Nino Bravo d’Aielo de Malferit, encarregat de mantenir viva la memòria del cantant, tancarà les seues portes durant dos mesos com conseqüència del seu trasllat a l’ Ateneu Mercant de València on, en breu, obrirà la major exposició mai organitzada sobre el mite de la cançó fora del seu municipi natal amb motiu del 50 aniversari de la seua mort.

El museu d’Aielo baixarà la persiana del 28 d’agost i fins el 29 d’octubre. Entre aquestes dates, l’edifici de l’Ateneu de la plaça de l’Ajuntament de València albergarà els principals estris i objectes personals donades per la família de Manuel Ferri. Junt amb peces úniques procedents de col·leccionistes privats. Objectes que seran cedits exclusivament per a l’ocasió i que no han sigut mostrat abans. Com l’últim micròfon que va empunyar el cantant en una actuació en TVE, en febrer de 1973.

Aquestes peces es sumaran a altres de gran valor professional i sentimental com la discografia inèdita de l’artista valencià editada a Llatinoamèrica, no a Espanya. Així com els premis que va rebre; vestits que va utilitzar en diferents concerts i en cançons per a la història com ‘Lliure’. També estris personals de gran valor, cartells de les seues gires, fotografies o vídeos inèdits.

L’exposició tindrà lloc exactament al Saló Noble de l’Ateneu, de 586 m2. En la mateixa es realitzarà un recorregut temporal i temàtic per l’obra i trajectòria professional de l’artista, a més de poder gaudir d’un espai visual i sonor en el que es projectaran imatges i vídeos inèdits de Nino Bravo.

L’exposició més completa de Nino Bravo a València

Comarcal.TV

L'exposició més completa de Nino Bravo a València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés