El Museu del Tèxtil de la CV a Ontinyent supera les 3000 visites

Reprodueix vídeo

El Museu del Tèxtil de la CV a Ontinyent supera les 3000 visites

El Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, amb seu a Ontinyent, va superar les 3.000 visites al seu primer trimestre d’activitat (de gener a març de 2023). Aquesta és una de les dades més destacades de les que es van posar damunt la taula en la primera reunió de l’any del Patronat la Fundació del Museu del Tèxtil de la CV (FMTCV), que  per primera volta es celebrava en la seu d’Aitex a Alcoi.

En l’ordre del dia també van estar la proposta d’acord per a formar part de la Col·lecció Museogràfica de la Generalitat Valenciana i de l’Etnoxarxa de Museus Etnogràfics de la Diputació de València, així com l’examen i aprovació dels comptes anuals i la distribució dels 8.000 euros d’excedents en que es va tancar l’exercici, quantitat que es destinarà a compensar pèrdues d’exercicis anteriors.

El president Jorge Rodríguez, va donar compte als patrons de diverses gestions, com ara el contacte establert amb el museu de Lodz (Polònia). Considerat el museu tèxtil més important d’Europa. Va informar de la bona marxa de les obres de la II Fase del Museu del Tèxtil, que es preveu que acaben enguany. També va donar compte als patrons de dues subvencions aconseguides Diputació de València, una de 500.000  per obres del Museu i 40.000 a despesa corrent.

Igualment, el Museu ve acollint distintes activitats culturals i socials, com ara el programa Museus en Família, que permet als més menuts conèixer l’activitat tèxtil. La presentació de llibres i l’homenatge a l’empresari José Niñerola, a qui se li han dedicat les places del complex museístic. El Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana està obert de dijous a diumenge, en horari de 9:30 a 13:30 hores.

El Museu del Tèxtil de la CV a Ontinyent supera les 3000 visites

Comarcal.TV

El Museu del Tèxtil de la CV a Ontinyent supera les 3000 visites

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés