El nou pavelló esportiu de Xàtiva portarà el nom de la jugadora de voleibol, Pilar Larriba Sala, en reconeixement a la seua trajectòria esportiva

Reprodueix vídeo

El nou pavelló esportiu de Xàtiva portarà el nom de Pilar Larriba

Per unanimitat entre l’equip de govern de Xàtiva i la coordinadora de clubs de la ciutat, el nou pavelló esportiu de Xàtiva, que s’estrenarà en els propers dies, portarà el nom de la jugadora de voleibol Pilar Larriba Sala.

Pilar Larriba Sala és, sens dubte, una de les esportistes més destacades de la història de la ciutat. Va ser internacional en més d’un centenar d’ocasions i va arribar a ostentar la capitania de la selecció espanyola. Amb l’equip Tormo Barberá va aconseguir guanyar tres Lligues i tres Copes de la Reina. Fet que va permetre al club rebre el Trofeu de la Casa Reial. Que sols s’atorga a aquells clubs que aconsegueixen tres Copes de forma consecutiva.

Larriba, qui va viure la seua carrera esportiva entre la dècada dels 70, els 80 i els 90, va ser a més cinc vegades Campiona d’Espanya en categories inferiors amb el Club Voleibol Xàtiva.

Comarcal.TV

El nou pavelló esportiu de Xàtiva portarà el nom de Pilar Larriba

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés