El pacte entre Ens Uneix i el PP en la Diputació de València deixa 15 milions d’euros en inversions a la Vall d’Albaida

Reprodueix vídeo

El pacte d’Ens Uneix en la Diputació inclou 15 milions d’euros en inversions

15 milions d’euros arribaran a la comarca de la Vall d’Albaida gràcies a l’entrada d’Ens Uneix al govern de la Diputació de València resultat del pacte amb el Partit Popular. Són la construcció d’una residència de majors i d’un centre per a persones amb trastorn de l’espectre autista a Ontinyent. També s’inclou la modernització i reforma integral de l’estadi del Clariano. I més, com la posada en marxa d’un nou auditori a Benicolet o la creació d’un centre d’interpretació del Benicadell a Beniatjar.

Fins a 19 inversions directes amb el compromís de materialització per part de l’executiu provincial.

De tots els projectes, 11 es localitzen a Ontinyent i estan valorats en 10,5 milions. Altres dues actuacions es desplegaran al Palomar, dues a Benissoda, altres dues a Beniatjar i una a Benicolet, totes elles poblacions governades per Ens Uneix.La inversió de major magnitud és la remodelació del Clariano, amb un cost de 1,6 milions.

La residència de la Beneficiència s’emportarà un mos de 1,5 milions. Idèntica quantia que la que es dedicarà a la reurbanització de la Plaça Major d’Ontinyent. La millora de l’eficiència energètica de la piscina coberta, l’adquisició i potenciació de l’estació de ferrocarril i el Pla de rehabilitació dels barris històrics s’emporten 1 milió per a cada projecte. També 1 milió es destina a l’auditori de Benicolet o el nou centre cultural de la festa del Xop al Palomar.

El pacte inclou també demandes que depenen de la Generalitat, com la finalització del nou hospital i el Palau de Justícia a Ontinyent. Ací també trobem el desdoblament de la CV-60 i de la ronda sud d’Ontinyent i la implicació de l’administració autonòmica en el sosteniment del Museu del Tèxtil.

La nova vicepresidenta primera i diputada d’Ens Uneix, Natàlia Enguix, gestionarà els plans bianuals d’inversions de la diputació. Uns plans al qual es destinen prop de 150 milions a més de les subvencions nominatives i directes a municipis i entitats socials.

Ahir, aquesta es va comprometre a «defensar» els interessos d’Ontinyent i les comarques valencianes. Tota una cridada a «reprendre» el llegat que va iniciar el mateix Jorge Rodríguez en la diputació.

El pacte d’Ens Uneix en la Diputació inclou 15 milions d’euros en inversions

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés