El Palau dels Milà i Aragó d’Albaida acull la presentació del Llibre de Festes 2023, acte previ als dies grans que aniran del 5 a l’11 d’octubre

Reprodueix vídeo

Albaida presenta el Llibre de Festes 2023

Albaida està a punt d’encetar les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2023, que cam cada any, del 5 a l’11 d’octubre ompliran els carrers de la ciutat d’un ambient immillorable a la Vall d’Albaida.

El divendres, 15 de setembre, tenia lloc l’acte que posa el compte enrere per als dies grans. La presentació del Llibre de Festes a la Sala Gòtica, als peus del Palau dels Milà i Aragó. Un emplaçament magnífic per a parlar de l’obra escrita que enguany s’han encarregat de coordinar els festers Mauri López, Rubén Pastor i David Soler.

La presentació, com sempre és un acte amb molta expectació per part del públic i al que també assistiren les Regines, Maria Bellver i Marta Soler.

La portada del llibre és obra de Pablo Martínez. Un cartell composat utilitzant com a element principal una creu cristiana la qual el seu eix principal és la silueta del campanar d’Albaida. En commemoració per la recent obtenció de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per al Toc Manual de Campanes. Sobre dita creu està centrada la mitja lluna mora, completant el binomi de les festes de Moros i Cristians. Tanmateix, ambdues descansen sobre el palau marquesal. Un conjunt central rematat amb el dibuix de la Mare de Déu del Remei amb el Jesuset.

L’interior s’ha estructurat en 9 blocs.

Trobem també els horaris de tots els actes dels dies de festa i també el calendari de tocs i revoltejos.

A més a més, el Llibre de Festes d’Albaida recull articles sobre altre protagonistes de la festa com les Cambreres de la Mare de Déu o els Ancians.

Amb un pregó que enguany anirà a càrrec de Damián Sempere.

Així l’acte de presentació del Llibre de Festes 2023 va finalitzar amb el lliurament del primers exemplars i amb tots els assistents de peu per a compartir l’himne d’Albaida.

Albaida presenta el Llibre de Festes 2023

Comarcal.TV

Albaida presenta el Llibre de Festes 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés