El Palau Ducal de Gandia opta de nou al dos per cent cultural del Govern central per a un nou accés i reforçar l’estructura del Saló de Corones

Reprodueix vídeo

El Palau Ducal de Gandia opta de nou al dos per cent cultural

La Junta de Govern de Gandia  ha aprovat  una retenció de crèdit de futurs per als anys 2024 i 2025 de 230.000 euros. Per a presentar la candidatura del Palau Ducal dels Borja al ‘2 per cent cultural’. Que a la traducció en xifres son 1’5 milions d’euros, del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana.

Així ho anunciava l’alcalde, José Manuel Prieto, durant la visita que realitzava a la façana remodelada de l’Armeria. Acompanyat de la primera Tinenta d’Alcaldia i regidoria de Patrimoni, Alícia Izquierdo, i l’edil de Cultura i Turisme, Balbina Sendra.

L’actuació de remodelació de la façana coincideix en el temps amb altres dos intervencions aprovades també la legislatura anterior per la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

La directora del Palau, Estela Pellicer, agraïa la predisposició i la col·laboració de l’Ajuntament, una vegada més, «en el que és la salvaguarda del patrimoni del Palau, que és patrimoni de Gandia, de totes i tots».

El Palau Ducal de Gandia opta de nou al dos per cent cultural

Comarcal.TV

El Palau Ducal de Gandia opta de nou al dos per cent cultural del Govern central

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés