El Palomar celebra Sant Antoni ambla tradicional encesa de la foguera de la mà de la veïna més gran de la localitat

Reprodueix vídeo

El Palomar celebra Sant Antoni

El Palomar va celebrar aquest passat cap de setmana les Festes de Sant Antoni amb una àmplia programació d’actes. El dissabte de matí començava el muntatge de la foguera que, hores més tard, cremaria a la Plaça Sant Pere. En caure la vesprada, tenia lloc una cercavila pels carrers del poble on els xiquets van ser el protagonistes amb els fanalets.

Durant el recorregut els tabals i les dolçaines van posar la nota musical mentre la gent eixia al carrer per a recollir a la persona més major de El Palomar.

La veïna més vella del poble, Inés Vidal, seria qui encendria aquest any la foguera. Ella donaria tret d’eixida a la traca d’aquest moment màgic, acompanyat d’un gran castell de focs d’artifici que va envair el cel de colors i que va fer esclatar en aplaudiments a tot el poble.

Molts van seguir de prop aquest espectacle de foc mentre gaudiren d’una mistela al carrer. La festa continuaria el diumenge amb un esmorzar popular de pericana junt a les brases de la foguera i la benedicció dels animalets d’El Palomar.

El Palomar celebra Sant Antoni

Comarcal.TV

El Palomar celebra Sant Antoni

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés