El Palomar ofereix als veïns un cotxe elèctric dins del projecte Vive de Hyundai per pal·liar la falta de transport públic

Reprodueix vídeo

Servei de ‘carsharing’ rural al Palomar

Hyundai es compromet amb l’Espanya rural. Ho fa des del 2019 amb el projecte Vive, el primer servei de “carsharing” rural d’Espanya 100% elèctric amb el que Hyundai posa a disposició dels habitants dels pobles, un vehicle elèctric compartit. La falta total de transport públic ha fet que l’Ajuntament d’el Palomar s’adhreisca a aquesta iniciativa . Que, a més, s’entronca amb el pla de mobilitat urbana aprovat en 2022. El consistori compta, a més, amb una subvenció atorgada per la Generalitat per a comptar amb un transport a demanda, el que ha permès la signatura d’aquest conveni amb la firma Hyundai. I, a més, a un preu molt assequible per a l’usuari.

I ja són més de 40 menuts pobles repartits per tota la geografia nacional els que s’han sumat a Vive. Ací a la Comunitat, el Palomar és el segon després de Jarafuel que aposta per la mobilitat sostenible i que millora la vida de les persones; un dels claims de la marca Hyundai.

I per a la seua posada en marxa es compta amb un Hyundai Kona, 100% elèctric que es pot carregar al punt que l’empresa ha instal·lat al carrer Sant Domènec.

El vehicle es podrà utilitzar a través d’una aplicació mòbil i també podran sol·licitar ser portats per personal municipal.

L’aplicació controla l’ús del vehicle, limitant les reserves a 24 hores o acotant els desplaçaments a un ràdio de 170 quilòmetres.

Servei de ‘carsharing’ rural al Palomar

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés