El Palomar refresca les seues Festes Patronals amb el dia del parc aquàtic i el dinar de germanor a la Font de Sis

Reprodueix vídeo

Festa de l’Aigua i dinar de germanor al Palomar

La Festa de l’Aigua i un dinar de germanor va centrar el divendres de festes. Ni la intensa calor extrema ni tampoc les màximes per damunt de 35 graus foren en absolut un inconvenient per a que grans  i menuts eixiren ben prompte de casa. Ho feren per a seguir gaudint de les Festes Patronals d’El Palomar. El divendres, 18 d’agost, els xiquets i xiquetes passaren el dia en remull amb el parc aquàtic al carrer La Font i Vall d’Albaida. Ací va haver de tot relliscadors, inflables i també piscines.

I és que mentre uns gaudien, altres treballaven per a que la festa no parara. Arreglo i arròs preparat per a que Sabors Càtering de Ròtova cuinara les paelles que el veïnat degustaria en el magnific entorn de La Font de Sis. Un dinar que tanmateix arribava fins a les cases de la gent gran gràcies a la iniciativa posada en marxa per la regidoria de festes per a que tots, sense excepció, formaren part de la festa.

De vesprada, la festa de l’aigua seguiria fins l’acte central de la nit. Aquest va ser “La Nit de l’Olla” organitzada per la Comparsa Palomarense  i la Filà Als Cristians. Una cita amb les tradicionals disfresses recorrent tot el poble.

El bon ambient regna a El Palomar poc a poc s’apropa a la fi de les seues festes.

Festa de l’Aigua i dinar de germanor al Palomar

Comarcal.TV 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés