El Partit Popular de la Comunitat Valenciana inicia la campanya del 23J amb la visita a Playamonte, a Navarrés, en ser exemple de les seues polítiques de gestió

Reprodueix vídeo

El PP inicia la campanya del 23J amb la visita a Playamonte

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana encetava el passat divendres, 7 de juliol, una nova campanya electoral a nivell nacional. Campanya històrica per a la formació després dels bons resultats obtinguts en les municipals i autonòmiques.

La primera parada a les nostres comarques, ha estat l’inigualable entorn que ofereix Playamonte a Navarrés, un enclavament exemple de la bona gestió del Partit Popular i de l’ex alcaldessa, Estela Darocas, ara també candidata al Senat.

El 23 de juliol, el Partit Popular pretén aconseguir el tan enyorat canvi per a Espanya i baix el precepte de ser el partit de tots els valencians i valencianes, ara busca el vot nacional “a la valenciana”.

Un Partit Popular en que governe en solitari, sense dependre de qualsevol altra formació, que recupere la cordialitat, els consensos i els acords.

Per al PP, el 23J està en joc recuperar la normalitat institucional, el sentit comú i el sentit d’Estat que el “sanchisme” ha destrossat.

El PP inicia la campanya del 23J amb la visita a Playamonte

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés