El pavelló la Solana de l’Olleria ompli el seu aforament i viu una nit de 1a Divisió amb el Trofeu Family Cash de futbol sala

Reprodueix vídeo

Partit de 1a Divisió a l’Olleria

El pavelló la Solana de l’Olleria ompli el seu aforament per a viure una nit de Primera. Ha sigut aquest dimecres de vesprada quan aquesta instal·lació municipal es convertia en seu del I Trofeu Family Cash diputat entre els equips de futbol sala de primera divisió Alzira-Penyíscola i on els del Baix Maestrat s’emportaren el triomf per 1-2. Una cita on els veïns i els amants del futbol sala de les localitats pròximes van respondre molt bé davant un partit de tanta categoria amb ambientació musical i festiva.

Un duel al camp local fruit de l’acord de l’Ajuntament de l’Olleria amb el Family Cash Alzira FS que es va forjar fa uns mesos gràcies a la bona relació amb el futsallolleria per tal de cedir-los les instal·lacions durant les obres del seu recinte.

En l’àmbit esportiu el Servigroup Peñíscola s’emportaria el Trofeu Family Cash al superar a l’Alzira per 1-2. Guardó que atorgaria, entre altres, el gerent de Family Cash, José Canet que és, a més, veí de l’Olleria i patrocinador de l’equip alzireny. Els peniscolans finalitzen així la parada de lliga amb victòria i bones sensacions abans de regressar a la competició el proper dimecres. Jesús Aicardo i Víctor Anaya, aquest últim en el dia del seu debut, foren els autors dels gols. Tot i així el seu entrenador afirmaria que aquet fou un partit massa dur al causar baixa en tres jugadors.

Per la seua banda l’Azira va estar millor en la segona meitat i va disposar de bones oportunitats per a retallar diferències. L’1-2 arribaria al minut 35, després d’un discutit penal assenyalat. Selbach no fallaria davant Gus.

I així el millor futbol sala nacional s’ha pogut vore al pavelló la Solana de l’Olleria.

Partit de 1a Divisió a l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés