El Pavelló Municipal de Canals acull la presentació del llibre infantil il·lustrat sobre el pilot Ricardo Tormo

Reprodueix vídeo

Es presenta a Canals el llibre infantil sobre Ricardo Tormo

Aquest passat dimecres, 29 de maig, el Pavelló Municipal de Canals es convertia en l’escenari perfecte per a acollir la presentació del llibre infantil il·lustrat sobre Ricardo Tormo, el pilot de motocicletes de Canals, dos vegades campió del Campionat del Món de Motociclisme en 1978 i 1981, i tercer en 1977.

El llibre és un projecte que naix de la col·laboració entre l’Ajuntament del munipici i l’editorial Reclam. Amb Josep Blay com a autor de l’obra i Albert Quiñones com a il·lustrador. I que busca donar veu i posar cara als personatges valencians més rellevants en diferents àmbits. Per a que els més menuts disposen de referents propers en el que fomentar el seu aprentatge.

Així, la  publicació narra amb un text senzill i dibuixos la vida del pilot canalí des de la seua infància compartida amb la seua família -també present en la cita -. A més del seu primer contacte amb el món del motociclisme i com arriben les seues victòries i èxits.

Un llibre ja disponible en les llibreries i també a la Casa de Cultura de Canals.

I per a dita comesa, l’Ajuntament de Canals regala 600 exemplars als alumnes de quart de Primària del poble d’aquest i els propers cursos.

Es presenta a Canals el llibre infantil sobre Ricardo Tormo

Comarcal.TV

Es presenta a Canals el llibre infantil sobre Ricardo Tormo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés