El Ple de Gandia aprova per unanimitat la delegació de competències per valor de 23 milions d’euros per a tres actuacions educatives del Pla Edificant a Gandia

Reprodueix vídeo

23 milions d’euros per a tres actuacions educatives del Pla Edificant a Gandia

El Ple extraordinari de l’Ajuntament de Gandia ha acceptat per unanimitat de tots els grups polítics municipals la modificació de la delegació de competències de la Conselleria d’Educació en l’Ajuntament de Gandia per a tres actuacions en infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat.

Així, en primer lloc, s’ha acceptat modificar la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives acordada a favor de l’Ajuntament. Per a l’execució de l’actuació de reforma i calefacció del pavelló infantil, la construcció del gimnàs i el saló d’actes o la reforma lavabos del CEIP MONDÚBER. Concretament, les noves actuacions a incloure en la delegació de competències són les instal·lacions de climatització i fotovoltaica. D’acord amb l’ anterior, el finançament global de la delegació, un cop modificat, ascendeix a un import de 2.601.601,61 euros.

La segon proposta aprovada era la modificació de la delegació de competències per a les actuacions al centre CEIP Joan Martorell.

Consistents en la reparació del pati, el nucli de serveis, la coberta, la rehabilitació del saló d’actes i el gimnàs, incloent-hi també les instal·lacions de climatització i fotovoltaica. S’incrementa el finançament en 416.822,32 euros. D’acord amb l’ anterior, el finançament global de la delegació, un cop modificat, ascendeix a un import de 888.797,55 euros.

Finalment, s’ha acceptat la delegació en l’Ajuntament de Gandia de la construcció del futur Centre Integrat Públic de Formació Professional, a més del Centre de formació, innovació i recursos educatius (CEFIRE) “La Safor”. L’import de l’actuació, que finança la Conselleria d’Educació, és 22.648.425,63 euros.

Amb el Pla Edificant a Gandia s’han realitzat 5 obres i altres 5 ja estan en construcció. A més d’11’5 milions en infraestructures acabades i més de 30 milions en actuacions planificades.

23 milions d’euros per a tres actuacions educatives del Pla Edificant a Gandia

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés