El plenari de Xàtiva aprova per unanimitat el Pla Urbà d’Actuació Municipal amb la incorporació dels objectius de l’agenda 2030

Reprodueix vídeo

Xàtiva aprova Pla Urbà d’Actuació Municipal

El plenari municipal de Xàtiva aprovava aquest dissabte per unanimitat el Pla Urbà d’Actuació Municipal, PUAM. Una ferramenta amb la finalitat d’incorporar els objectius establerts per l’Agenda 2030 i les prioritats futures respecte a obres i serveis en l’Agenda Urbana municipal.

El document descriu les línies d’actuació del municipi centrant-se en el futur recollides de forma molt participativa.

Els objectius generals del PUAM passen per revitalitzar l’espai urbà  per impulsar el desenvolupament urbà sostenible i la transició ecològica. A més a d’incentivar la innovació, la transformació i el posicionament de la ciutat a través de l’impuls dels actius econòmics locals i d’una societat cohesionada i equilibrada.

Pel que fa als objectius específics, destaquen la millora de l’espai urbà, instal·lacions i serveis municipals. Així com afavorir la mobilitat sostenible, incrementar la biodiversitat i la millora de les infraestructures verdes, fomentar la gestió sostenible dels recursos naturals, estimular el sector turístic, impulsar accions per enfortir l’economia local, equilibri social i igualtat d’oportunitats, i el reforç de l’estructura municipal de forma que siga més innovadora i integradora.

Comarcal.TV

 

Xàtiva aprova Pla Urbà d’Actuació Municipal
Plenari Municipal Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés