Otos al cap i casal amb un carrer a València

Reprodueix vídeo

El poble d’Otos al cap i casal, ja que, tornarà a tindre un carrer a València situat al barri de la Font de Sant Lluís

Aquest dijous 19 de maig, la comissió encarregada de l’Ajuntament de València va aprovar la incorporació de nous carrers, entre ells el d’Otos. La localitat ja tenia un però fa més de 20 anys es va dur a terme una reforma urbana en la qual es va ampliar l’avinguda del Doctor Wasksman – prop de la Pantera Rosa- i, amb les obres, s’eliminaren diversos carrers menuts, entre ells el d’Otos.

L’any 2019 el cronista local li va proposar a l’ajuntament otosí que sol·licitara la reposició del nom a un altre espai urbà. De forma que al plenari municipal celebrat el 21 de maig del mateix any es va realitzar la petició oficial.

El nou carrer Otos es situa al barri de la Font de Sant Lluís. Es troba a l’entrada de València prop de la rotonda dels Hams i de l’hospital la Fe. Es tracta d’una travessa del carrer Xeraco amb habitatges de recent construcció.

Per a la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Gloria Tello, amb aquesta nova nomenclatura es reverteix situacions injustes ja que el carrer Otos va ser eliminat fa anys i ara recuperarà el seu trosset al cap i casal.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés