El Pou Clar d’Ontinyent esgota les reserves el primer cap de setmana d’accés regulat amb control a la Senda de l’Alba, un únic torn diari i servei d’autobús gratuït

Reprodueix vídeo

El Pou Clar d’Ontinyent esgota les reserves el primer cap de setmana

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juliol, amb les temperatures al màxim a la capital de la Vall d’Albaida, el Pou Clar d’Ontinyent penjava el cartell d’aforament complet, amb 450 usuaris permesos per dia, segons les dades aportades per l’empresa que gestiona l’aplicació informàtica de reserva prèvia.

Fins el 31 d’agost, i seguint amb el que ja es va fer l’estiu passat, l’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a regular l’accés al Pou Clar amb l’objectiu d’evitar la massificació del paratge. Enguany, això sí, amb la novetat del trasllat del punt de control junt als estacionaments d’Ontibici a la senda de l’Alba. D’aquesta manera hi ha un únic torn diari de 450 persones.

Es pot fer reserva el mateix dia i es torna a comptar amb servei d’autobús gratuït els caps de setmana de juliol i agost.

Les reserves prèvies com les del mateix dia es poden fer a la web www.reservespouclar.es i també cancel·lar-se si finalment no es pot acudir. El control es farà mitjançant codis QR individualitzats que els vigilants llegeixen amb un dispositiu PDA. Tot i que es manté la possibilitat de que una única persona reserve fins a 5 places. Si alguna persona no disposa d’accés a Internet o té qualsevol problema en la gestió de la reserva es manté el servei de suport al telèfon 96 066 21 60. Igualment, s’han instal·lat panells informatius en diversos punts del paratge. Per altra banda, l’accés i estacionament de vehicles al Pou Clar queda novament prohibit des de dissabte. Però hi han alternatives com l’accés a peu i en bicicleta. I també amb un servei de bus gratuït els caps de setmana de juliol i agost des del Poliesportiu Municipal.

Les persones que vullguen visitar el Pou Clar hauran de respectar en tot moment l’Ordenança Municipal del Pou Clar que prohibeix fumar, accedir amb animals de companyia, abandonar residus, fer pícnic, utilitzar elements de reproducció sonora que alteren la tranquil·litat del paratge, accedir amb botelles de vidre o begudes alcohòliques, entre d’altres.

El Pou Clar d’Ontinyent esgota les reserves el primer cap de setmana

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés