El PP aconsegueix recuperar alcaldies a la Vall d’Albaida amb amples majories

Reprodueix vídeo

El PP aconsegueix recuperar alcaldies a la Vall d’Albaida

El Partit Popular ha aconseguit recuperar diverses importants alcaldies a la Vall d’Albaida i mantenir-ne d’altres amb victòria aclaparadora i una folgada majoria absoluta com és la de l’Olleria on tornarà a governar la candidatura que encapçala l’alcalde Ramón Vidal qui ha aconseguit ampliar el seu avantatge respecte als comicis de 2019 i ha obtingut 10 regidors, tres més que en 2019 amb un 70,89% dels vots comptabilitzats. Compromís, el seu principal contrincant, retrocedeix en canvi amb dos regidors menys i es queda amb tres en el consistori de l’Olleria, en sumar el 21,73% de les paperetes. El PSPV desapareix de la corporació municipal després de passar-li factura la pèrdua de suports.

Majoria del Partit Popular també a Montaverner, on l’alcalde, Jorge Boluda, revalida l’alcaldia amb 6 edils front els 3 del PSPV.

Còmoda majoria també per al PP de Benigànim. Els populars tenen 6 regidors pels 3 del PSPV i els 2 de Compromís, mentre que la ultradreta entra en el consistori amb dos i serà clau per a la formació del proper govern.

Alfarrasí va ser una altra de les sorpreses de la nit. L’alcalde i secretari general dels socialistes de la Vall d’Albaida, Fede Vidal, va caure derrotat enfront del PP encapçalat per Ismael Sanvictor, que va arreplegar un 49,81% dels vots.

Amb un 39,45% dels vots, el PP també ha guanyat les eleccions municipals a Albaida, però l’esquerra podria governar. La formació que lidera Juan Carlos Roses s’ha quedat a un regidor de la majoria absoluta, amb sis edils. Enfront d’un bloc d’esquerres liderat per Compromís, amb quatre regidors, enfront dels tres del PSPV.

Tot i la pujada del Partit Popular, a algunes localitats el bloc d’esquerres és manté intacte. És el cas d’Aielo de Malferit on el PSPV i Compromís revaliden la majoria. Els socialistes obtenen 4 regidors, els mateixos que el PP i els valencianistes 2 pel que possibilitarien reeditar el pacte de les passades eleccions.

Bocairent i la Pobla del Duc es van mantenir com a bastions socialistes en les municipals. En les quals Xavier Molina va arrasar amb un 66,68% dels sufragi i 8 dels 11 regidors i Vicent Gomar també es feia amb la majoria amb 6 edils.

El PP aconsegueix recuperar alcaldies a la Vall d’Albaida

Comarcal.TV

El PP aconsegueix recuperar alcaldies a la Vall d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés