Visites institucionals de Carlos Mazón en Xaló i Llíber

Reprodueix vídeo

El president de la Diputació d’Alacant visita Xaló on la corporació ha invertit 2 milions d’euros i inaugura la piscina municipal de Llíber

Visites institucionals del president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, aquest dilluns als municipis de Xaló i Llíber, dos menuts municipis pertanyents a la Marina Alta, comarca on la institució provincial ha invertit en la present legislatura prop de 80 milions d’euros. Mazón s’ha traslladat primer a l’Ajuntament de Xaló on ha signat al llibre d’honor. Amb l’alcalde, Joan Miquel Garcés i membres de la corporació municipal ha mantingut una reunió de treball per abordar les necessitats de la localitat. Posteriorment han recorregut el casc històric on la Diputació està invertint prop de dos milions d’euros en infraestructures com la nova Casa de Cultura o la Plaça Major. El president ha recordat altres aportacions provincials a través del bo consum o a través del pla + Cerca.

En les visites institucionals, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per la inversió del govern provincial com també ho és el sondeig al pou de les Murtes i ha aprofitat per a sol·licitar col·laboració per optimitzar i ampliar el Pont de la Solana.

Després de fer també parada a les bodegues Xaló, el president Mazón es traslladava a Llíbe. Ahí, va inaugurar la nova piscina municipal junt al seu alcalde, José Juan Reus. La seua execució ha sigut junt amb una sala esportiva multifuncional, vestuaris i zones adjacents. Han suposat una inversió de quasi mig milió d’euros on la Diputació ha sufragat el 95%.  Un projecte que li donarà molta vida al poble.

En conjunt, Líber ha rebut prop de 2,5 milions d’euros de la Diputació en aquesta legislatura. Del bo consum, iniciativa que pretén propiciar la compra de productes locals, Llíber disposarà de 13.878 euros.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés