El president de la Generalitat visita la Fira d’Agost on anuncia la creació d’una oficina de desenvolupament turístic d’interior

Reprodueix vídeo

Carlos Mazón visita la Fira de Xàtiva

Carlos Mazón ha estat present en la Fira d’Agost de Xàtiva en la que és la seua primera visita a la localitat després de ser investit com a president de la Generalitat Valenciana. L’alcalde Roger Cerdà l’ha rebut, junt a la resta de la corporació municipal, a l’Ajuntament de la ciutat, on Mazón ha signat al llibre d’Honor. On ha destacat que la Fira de Xàtiva és “referència a tota la Comunitat Valenciana. Una tradició que promociona la nostra terra més enllà de les nostres fronteres”. L’alcalde l’ha obsequiat amb el típic gaiato així com també amb el llibre oficial de la festa.

Aquesta ha sigut també una visita d’anuncis com la creació d’una Oficina de desenvolupament turístic d’interior amb seu en Xàtiva. També ha indicat que en la llista de prioritats està la millora dels jutjats atenent als drets de les dones i de tots els col·lectius que patisquen violència així com la millora del serveis sanitaris.

El president també ha recorregut el recinte firal on s’ha interessat per les casetes d’artesania i comerç local i feia parada al circuit urbà on es celebra el Trofeu de Velocitat per donar eixida a la carrera de 80 GP.

Comarcal.TV

Carlos Mazón visita la Fira de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés