El president Mazón anuncia la creació del Comité de Coordinació Autonòmica i Local de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Comité Local

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat la creació del Comité de Coordinació Autonòmica i Local de la Comunitat Valenciana. Que actuarà d’òrgan permanent de “consulta, treball i posada en comú” d’aspectes rellevants per al municipalisme. Així ho ha manifestat després de reunir-se amb la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina; el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez; el president de la Diputació de València, Vicente José Mompó; l’alcaldessa de València, María José Catalá; l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz; l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala.

Segons ha explicat el cap del Consell, el nou òrgan servirà de “fòrum permanent de treball, de diàleg, d’avanç de les pròpies competències i servei públic” amb el propòsit de compartir experiències i millorar la coordinació en les decisions que s’adopten.
Així mateix, el president ha assegurat que el Comité abordarà “aspectes fonamentals”.

D’altra banda, Carlos Mazón s’ha referit a l’actual procés de constitució de Govern d’Espanya.

El comité estarà conformat pels presidents de les tres diputacions provincials i pels alcaldes i alcaldesses de València, Alacant, Castelló i Elx, així com per la persona que ocupe la presidència de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Comité Local

Comarcal.TV

Comité Local

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés