El president Puig rep els jugadors del Trofeu President de la Generalitat

Reprodueix vídeo

El president rep els jugadors Trofeu President de la Generalitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut una representació de jugadors que participaran en el campionat individual Trofeu President de la Generalitat 2023 en les modalitats de raspall i escala i corda.

Durant la recepció, el president ha destacat la pràctica creixent d’aquest esport, la qual cosa ha propiciat que actualment es registre el nombre més gran de persones que juga a pilota de les últimes dècades.

Així mateix, Ximo Puig ha subratllat la contribució del Trofeu President de la Generalitat a “fer afició” i al fet que les persones més joves descobrisquen les “arrels profundes” de la pilota, com a esport que representa “un dels nostres senyals d’identitat”.

A l’acte, en el qual també ha participat la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit. Han assistit jugadors tant de la modalitat de raspall com d’escala i corda, que participaran en el Trofeu President de la Generalitat.

Així el campionat individual 2023 Trofeu President de la Generalitat ha començat aquest dimecres al trinquet de Castelló de Rugat, en la modalitat de raspall. Finalment seguirà el pròxim 26 de maig als trinquets de Sueca i Vila-real, en la disciplina d’escala i corda.

El president rep els jugadors Trofeu President de la Generalitat

Comarcal.TV

El president rep els jugadors Trofeu President de la Generalitat

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés