El programa de voluntariat ´Ontinyent contra el foc´ inicia la vigilància de les serres del terme en període estival

Reprodueix vídeo

Nova edició ´Ontinyent contra el foc´

“Ontinyent contra el foc”, el programa de voluntariat de vigilància forestal impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent, torna a estar en marxa. El període s’allarga fins el 8 de setembre, podent ampliar-se en cas d’existir risc elevat d’incendi.

Com cada any, els voluntaris i voluntàries compten amb facilitats i incentius. Entre ells, la cessió d’un vehicle tot terreny amb dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància, també cessió de telèfons mòbils  i equipament o l’obsequi de samarretes amb el logotip de la campanya. Participar, a més, comporta una assegurança d’accidents que cobreix l’Ajuntament, i no es requereix més temps que el que cadascú puga oferir. Els menors d’edat poden participar comptant amb una autorització de pare, mare o tutor..

Molts són els voluntaris que tornen any rere any per implicar-se en la cura i protecció de l’entorn natural del terme en aquests mesos d’estiu. Espais on les altes temperatures i la sequera fan augmentar el risc d’incendi, i fa especialment important aquesta tasca. Si hi ha més persones interessades encara poden inscriure’s a través del web municipal www.ontinyent.es a l’apartat Ajuntament-Àrees-Medi Ambient, on es troba el full a emplenar i enviar a ontinyentcontraelfoc@hotmail.com.

Nova edició ´Ontinyent contra el foc´

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés